Om oss

Utsikt til innsikt - fjellsport for små grupper i stor natur

Et lite selskap som spesialiserer seg på turer og kurs innen fjellsport


Norgesguidene AS er et lite selskap som spesialiserer seg på turer, kurs og utdannelse innen fjellsport. Selskapet eies og drives av førere og instruktører med lang yrkeserfaring fra norske fjell og mangfoldig turerfaring fra både innland og utland.

Våre arrangementer er ikke bundet til et bestemt sted i landet. Da ulike fjellområder har ulike egenskaper, plasserer vi våre aktiviteter geografisk og tidsmessig slik at du skal få et best mulig utbytte både naturmessig, opplevelsesmessig og faglig, avhengig av aktivitet, ferdighetsnivå og årstid. Dette gir oss privilegiet å presentere de ulike deler av Fjell-Norge på sitt beste, samt å gi våre kunder muligheten til å utforske nye områder sammen med oss ved en senere anledning.

Våre vegledere


team1

Andreas Haslestad
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)

Jostein

Jostein Aasen
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)

Sigurd

Sigurd Felde
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)

team4

Endre Vonheim
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)

Kaare

Kåre Øst
Norsk Fjellsportforum

Rune

Rune Abildgaard Sørensen
Norsk Fjellsportforum

Marit

Marit Svarstad Andresen
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)

Sigbjorn

Sigbjørn Veslegard
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)

Bjorn

Bjørn Gjelsten
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)

Sverre

Sverre Hjelmeland
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA)


Kvalifikasjoner


Norgesguidene ønsker å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, og grunnlaget for dette legges i hvilke kvalifikasjoner vi ønsker hos våre medarbeidere. Alle våre vegledere er aktive yrkesutøvere på fjell og bre, og er minimum godkjent i henhold til den nasjonale standarden for kurs og føring i fjellet, Norsk Fjellsportforums standard. Mange av våre hovedvegledere er Internasjonale Tindevegledere (IVBV/ UIAGM/ IFMGA), den høyeste profesjonelle utdannelsen innen fjellsport. Dette gjelder også de fleste av våre andre vegledere. Gjennom vår kompetanse og erfaring ivaretar vi det du trenger for å få en positiv, lærerik og trygg fjellopplevelse.

Norgesguidene er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF) på høyeste nivå.

Her kan du lese om Nortind.
Her kan du lese om Norsk Fjellsportforum.