Turer

Velg din opplevelse

Sunnmøre Vinter 2020-2021

Vinteren 2020/21 på Sunnmøre

Sunnmørsalpene er eit fjell- og fjordområde med flott terreng. Her er vakkert og spektakulært, men også mykje vær som kan vere krevjande. Me har fleire førerer i området som fylgjer snøen og været gjennom vinteren. Kompetanse og erfaringsdeling er viktig for at me i Norgesguidene kan ta på oss arbeid her.

Ein tur midtvinters vil være ei anna oppleving en ein tur på våren Ta dykk god tid til å snakke med føreren for å finne ut kva tid og kva område av Sunnmørsalpane som passar dykk. Førarane anbefaler gjerne turar som ikkje er av dei mest kjende, men som kan gi vel så flotte opplevingar. Me har mange ulike stadar å overnatte. Sesong og kva typer tur de ynskjer må vere styrande i valet.

Me har fleire førarar busett rundt Sæbø-Ørsta-Volda og er på tur dagleg i dette fantastiske område. Fleire av toppane er for bratte til skikøyring, men det er likevel mange varierte turer med spektakulær utsikt og flotte nedfartar- me kjenner dei alle! Sagafjord Hotell, Standal og Uniun Øye er fine utgangspunkt for toppturer.

Skredkurs

Et skredkurs er for skibestigere og andre som beveger seg i vinterfjellet.

Isklatrekurs

Ønsker du å lære deg å klatre på fosseis – et av vinterens vakreste og mest spennende element?

Offpiste på Sunnmøre

Frå dei ulike skisentera på Møre er det mykje god kjøring utanfor løypene. Noko kan ein nå rett frå heisen, anna må ein gå litt for å oppnå. Uansett skal...