Turer

Velg din opplevelse

Store Skagastølstind trenger sjelden introduksjon - dette er den mest majestetiske av toppene i Hurrungane, og bare synet har i over hundre år gitt utallige fjellvandrere en uimotståelig trang til å klatre den.
Jostedalsbreen: Den største breen på fastlandseuropa. Ei kappe av evig snø og is. Faktiskt so mykje is at viss ein smelta heile breen, ville vannmengda fylt opp Mjøsa to ganger.
Turen går gjennom hele Jotunheimen fra øst til vest, over dei høgaste fjella Norge har å by på.

Vestsia av Jotunheimen har mer snø enn øst siden, derfor har vi laget Tinderuta som går frå sør til nord i Vest Jotunheimen.

Jostedalsbreen er som kjent Norges og fastlandseuropa`s størte isbre og den ligger der den ligger grunna eit par elementære ting, nemlegt høge fjell og mykje nedbør som snø.
"Josten på langs" er den klassiske vårskituren på Jostedalsbreen: Tre dager på ski fra Jostedalen eller Stryn til Fjærland.
Nytt konsept: Ski & Train! Skiturer fra tog, fra perrong til perrong. Her eksisterar ikkje bilar, berre tog og stillhet!
Store Austabotntind er en av de mest markerte toppene i Hurrungane, og en av de flotteste klyveturene man kan tenke seg. Her brukes ikke dagen i i skyggen av fjellet, du er høyt oppe blant tindene mesteparten av tiden.

Den perfekte kombinasjon av bre, bratt snø, luftig egg og fantastisk utsikt!

Store Austobotntind (2204 m.o.h.) er en av de fineste alpine toppene i Hurrungane - her får du den på en nydelig tinderangling med morsom klatring.
Sommerferie med fjellførar på dei kvassaste toppane i Noreg!
Skitur med mange muligheiter, opp ein plass ned ein anna.