Velg din opplevelse

Store Skagastølstind, til daglig kallt Storen, trenger sjelden introduksjon - dette er den mest majestetiske av toppene i Hurrungane, og bare synet har i over hundre år gitt utallige fjellvandrere en uimotståelig trang til å klatre den.

Brekurs er for den som ønsker å tilegne seg ferdigheter for brevandring i taulag uten fører.
Dette kurset passer for deg som liker toppturer i fjellet, men som kanskje føler at noen partier blir for bratte og utsatte til å passere uten sikring.
Store Austabotntind er en av de mest markerte toppene i Hurrungane, og en av de flotteste klyveturene man kan tenke seg. Her brukes ikke dagen i i skyggen av fjellet, du er høyt oppe blant tindene mesteparten av tiden.
Sommerferie med fjellførar på dei kvassaste toppane i Noreg!

Den perfekte kombinasjon av bre, bratt snø, luftig egg og fantastisk utsikt!

Her dreier det seg om hva man kan gjøre hvis noe går galt mens man klatrer ute i felt eller i fjellet.
Store Austobotntind (2204 m.o.h.) er en av de fineste alpine toppene i Hurrungane - her får du den på en nydelig tinderangling med morsom klatring.
Klatrekurs er et grunnkurs i klatring for den som ønsker å tilegne seg kunnskaper for å bestige vanskeligere fjell, gå fjellrygger og klatre i klatrefelt på egenhånd med naturlige sikringer.
Bli NF godkjent Breinstruktør
Klatreinstruktørkurs åpner muligheter for spennende jobber som veileder mange steder i Norge.
Et steinkast fra Sognefjellshytta ligger Bøverbreen, med fantastiske blåisformasjoner. Her kan fjellvandreren få avkopling fra 2000-meterjaget og søke inspirasjon og utfordring i alle dimensjoner.