Velg din opplevelse

Store Skagastølstind, til daglig kallt Storen, trenger sjelden introduksjon - dette er den mest majestetiske av toppene i Hurrungane, og bare synet har i over hundre år gitt utallige fjellvandrere en uimotståelig trang til å klatre den.

Brekurs er for den som ønsker å tilegne seg ferdigheter for brevandring i taulag uten fører.
Store Austabotntind er en av de mest markerte toppene i Hurrungane, og en av de flotteste klyveturene man kan tenke seg. Her brukes ikke dagen i i skyggen av fjellet, du er høyt oppe blant tindene mesteparten av tiden.

Den perfekte kombinasjon av bre, bratt snø, luftig egg og fantastisk utsikt!

Her dreier det seg om hva man kan gjøre hvis noe går galt mens man klatrer ute i felt eller i fjellet.
Store Austobotntind (2204 m.o.h.) er en av de fineste alpine toppene i Hurrungane - her får du den på en nydelig tinderangling med morsom klatring.
Sommerferie med fjellførar på dei kvassaste toppane i Noreg!
Klatrekurs er et grunnkurs i klatring for den som ønsker å tilegne seg kunnskaper for å bestige vanskeligere fjell, gå fjellrygger og klatre i klatrefelt på egenhånd med naturlige sikringer.
Bli NF godkjent Breinstruktør

Skibestigning i alpine områder, frikjøring og offpiste-kjøring i heisanlegg har økt voldsomt i popularitet de siste årene. Dette kurset har som mål å forberede deg på hva du kan møte og må forholde deg til i alpine fjellområder.

Klatreinstruktørkurs åpner muligheter for spennende jobber som veileder mange steder i Norge.
Dette er en av de klassiske drømme turene i Hurrungane.