Velg din opplevelse

Store Skagastølstind, til daglig kallt Storen, trenger sjelden introduksjon - dette er den mest majestetiske av toppene i Hurrungane, og bare synet har i over hundre år gitt utallige fjellvandrere en uimotståelig trang til å klatre den.

Store Austabotntind er en av de mest markerte toppene i Hurrungane, og en av de flotteste klyveturene man kan tenke seg. Her brukes ikke dagen i i skyggen av fjellet, du er høyt oppe blant tindene mesteparten av tiden.

Brekurs er for den som ønsker å tilegne seg ferdigheter for brevandring i taulag uten fører.
Sommerferie i Jotunheimen og Hurrungane med fjellførar og klatring på dei kvassaste toppane i Noreg!

Kalven er den perfekte kombinasjonen av brevandring , bratt snø, luftig egg og fantastisk utsikt!

Store Austobotntind (2204 m.o.h.) er en av de fineste alpine toppene i Hurrungane - her får du den på en nydelig tinderangling med morsom klatring.
Bli med på ein panoramatur rundt og gjennom Sunnmørsalpane. Vi kan krysse brear og vandre mellom stortoppane. Kvar vi legg ruta finn vi ut undervegs! Skulle været bli så bra at vi ikkje vil gå, så kan vi jo legge oss på ryggen i lyngen.
Skagastølsryggen er ein av dei klassiske draumeturane i Hurrungane.
Nordryggen på Holtafjellet, 1479 moh, er en flott tinderanglingstur som ikke står tilbake for noe i Jotunheimen.
Et steinkast fra Sognefjellshytta ligger Bøverbreen, med fantastiske blåisformasjoner. Her kan fjellvandreren få avkopling fra 2000-meterjaget og søke inspirasjon og utfordring i alle dimensjoner.
Brevandring og brefallsklatring er ein fasinerande verden.
I Dumdalen kan du vere med på grottevandring og oppleve grottene som elva gjennom mange tusener av år skapt. Der finn ein fabelaktige tunnelar og store salar under jorda.