Velg din opplevelse

Store Skagastølstind, til daglig kallt Storen, trenger sjelden introduksjon - dette er den mest majestetiske av toppene i Hurrungane, og bare synet har i over hundre år gitt utallige fjellvandrere en uimotståelig trang til å klatre den.

Store Austabotntind er ein av dei mest markerte toppane i Hurrungane, og ein av dei flottaste klyveturene ein kan tenkje seg. Her ein ikkje ikke dagen i i skuggen av fjellet, du er høgt oppe blant tindene mesteparten av tiden.

Sommarferie i Jotunheimen og Hurrungane med fjellførar og klatring på dei kvassaste toppane i Noreg!
Brekurs er for den som ønsker å tilegne seg ferdigheter for brevandring i taulag uten fører.

Kalven er den perfekte kombinasjonen av brevandring , bratt snø, luftig egg og fantastisk utsikt!

Store Austobotntind (2204 m.o.h.) er en av de fineste alpine toppene i Hurrungane - her får du den på en nydelig tinderangling med morsom klatring.
Skagastølsryggen er ein av dei klassiske draumeturane i Hurrungane.
Bli med på ein panoramatur rundt og gjennom Sunnmørsalpane. Vi kan krysse brear og vandre mellom stortoppane. Kvar vi legg ruta finn vi ut undervegs! Skulle været bli så bra at vi ikkje vil gå, så kan vi jo legge oss på ryggen i lyngen.
Nordryggen på Holtafjellet, 1479 moh, er en flott tinderanglingstur som ikke står tilbake for noe i Jotunheimen.
Et steinkast fra Sognefjellshytta ligger Bøverbreen, med fantastiske blåisformasjoner. Her kan fjellvandreren få avkopling fra 2000-meterjaget og søke inspirasjon og utfordring i alle dimensjoner.
Brevandring og brefallsklatring er ein fasinerande verden.
I Dumdalen kan du vere med på grottevandring og oppleve grottene som elva gjennom mange tusener av år skapt. Der finn ein fabelaktige tunnelar og store salar under jorda.