Velg din opplevelse

Jostedalsbreen: Den største breen på fastlandseuropa. Ei kappe av evig snø og is. Faktiskt so mykje is at viss ein smelta heile breen, ville vannmengda fylt opp Mjøsa to ganger.
Turen går gjennom hele Jotunheimen fra øst til vest, over dei høgaste fjella Norge har å by på.
"Josten på langs" er den klassiske vårskituren på Jostedalsbreen: Tre dager på ski fra Jostedalen eller Stryn til Fjærland.
Jostedalsbreen er som kjent Norges og fastlandseuropa`s størte isbre og den ligger der den ligger grunna eit par elementære ting, nemlegt høge fjell og mykje nedbør som snø.

Vestsia av Jotunheimen har mer snø enn øst siden, derfor har vi laget Tinderuta som går frå sør til nord i Vest Jotunheimen.

Skitur med mange muligheiter, opp ein plass ned ein anna.

Ett steg videre ...

Nøkkelen til trygg ferdsel i fjellet er kompetanse og erfaring. Og nettopp kompetanse står i fokus når Vatnahalsen Topptursymposium går av stabelen 1.-4. mars 2018. Her har vi samlet et knippe av landets ledende aktører innen sikkerhet rundt toppturaktiviteter, tindebestigning med ski, og generell frikjøring.

Frå dei ulike skisentera på Møre er det mykje god kjøring utanfor løypene. Noko kan ein nå rett frå heisen, anna må ein gå litt for å oppnå. Uansett skal vi finne dagens beste snø og legge fine spor! Både kurs eller føring.
Stryn Skisenter gir enkel tilgang til mange flotte topper. Ved å ta heisen opp til 1000 moh rekker vi flere topper i løpet av en dag.
Rett over Gaupne ligger Asbjørnsnosi med sine 1610m og ruver.
Et skremmende navn til et ikkje så skremmende fjell.
Skåla beskrives som norges lengste motbakke.