Indre Sogn Vinter 2018-2019

Vinteren 2018/19 i Indre Sogn

Indre Sogn byr på noe av Norges beste forhold fra desember i Jostedalen og Sogndalsdalen og frem til den siste snøen smelter i Hurrungane og på Sognefjellet i juni en gang!

På starten av sesongen er det løssnø i bøtter og spann nord for Sognefjorden, perfekte forhold for skredkurs og toppturer i en myk og lydløs verden. Fra påske og utover er det åpent på Turtagrø og da blir det en del aktivitet i Hurrungane. Vi slutter gjerne av skisesongen med turer på Store Skagastølstind (klatring så klart, men med ski som anmarsj) og i Smørstabbtindene der snøen ligger lenge på breene. Våren treffer litt før nede i dalene, men det kommer stadig nye forsyninger av snø og her kan man kjøre løssnø i nordsidene og supermannsføre i sørsidene.

I tillegg til turene og kursene som er satt opp for vinteren har vi mange både turer og kurs på skreddarsaum!

De fleste av førerne i Norgesguidene bor i Indre Sogn - er lommekjennte og stort sett ute det meste av vinteren. Turtagrø Hotell, Jostedal Hotell og Jostedal Camping er fine utgangspunkt for toppturer.

Skredkurs 3 dager Jostedalen

Skredkurs i Jostedalen Fleire og fleire tar turen ut i vinterfjellet med alpine toppturski. Dette praktiske kurset har som mål å forberede deg på korleis du forholder deg til bratt og...

Påsketurer fra Turtagrø

Norgesguidene og Turtagrø byr inn til åpne turer i fantastiske Hurrungane.

Toppturkurs 3 dager Jostedalen

Toppturkurs i Jostedalen På dette kurset vil du få en god introduksjon til topptur på moderne skiutstyr. Kurset tar for seg alle de små detaljer som kan gjøre turen mer behagelig...

Bli Med!

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec