Leknesnakken 526 moh

Leknesnakken 526 moh

Ein av dei enklast tilgjengelege utsiktstoppane på indre Sunnmøre, med fantastisk utsikt og spennende historiar!

Saman går vi frå fjorden og gjennom skogen. Etter ei stund er vi på ein av dei lettast tilgjengelege utsiktstoppane på indre Sunnmøre. Utsikta er fantastisk. Leknesnakken ligg i eit fjordkryss og herifrå ser ein frodige dalar og ned i djupe fjordar. Her kan ein kose seg lenge om ein ynskjer det. Ein kan gå denne turen som ein rundtur mellom Leknes og Urke, kanskje ende opp på Urke Kaihus for ei forfrisking før turen heim.

Turen er tilgjengeleg så lenge det er snøfritt. Her er mykje å snakke om og sjå på, difor vil vi anbefale 1-6 gjestar per guide. Turen kan kortast ned utan at det går ut over utsikta eller ein kan gå en lenger variant til Saksa 1073 moh. Skal vi la bilen stå og heller bruke sykkel og båt?

Vi har flere guider bosatt rundt Sæbø-Ørsta-Volda og er på tur dagleg i dette fantastiske område. Her finst det ein tur som passar for alle, bere spør oss så finn me den perfekte turen for deg! Sagafjord Hotell, Standal og Uniun Øye er fine utgangspunkt for turer.

Skredkurs

Et skredkurs er for skibestigere og andre som beveger seg i vinterfjellet.

Isklatrekurs

Ønsker du å lære deg å klatre på fosseis – et av vinterens vakreste og mest spennende element?

Offpiste på Sunnmøre

Frå dei ulike skisentera på Møre er det mykje god kjøring utanfor løypene. Noko kan ein nå rett frå heisen, anna må ein gå litt for å oppnå. Uansett skal...

Topptur på Sunnmøre

Toppturer på Sunnmøre Sunnmøre med sine spisse topper og trange fjorder byr på et eldorado av toppturmuligheter.

Bli Med!

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec